Playstation 3 (za vlasnike konkurencije...)

Ovdje je sve dozvoljeno.

Re: Playstation 3 (za vlasnike konkurencije...)

Postby ivan77 » 21 Jul 2010, 17:20

@gi4ouR , sorry , malo me danas nekaj drugo bilo raspizdilo ujutro , pa kretenski odgovaram kao trol , imao sam PS3 do prije 2 tjedna , "samo" na xboxu sam samo zato , iz hm financijski razloga , zbog otkaza sam morao jedno prodat...prvom prilikom kupujem opet PS3 , ovaj put novi SLIM...al ima nekih stvari zbog kojih bi se razmislio o tome opet...

1:) nedostatak exluziva.

osim GOW franshize , ostalo mi je sve fakat ugodnije igrat sad na boxu. Instalira se na disk i bolje je. Nije više ko nekad , kad si PS2 uzeo , jer si znao da je to jedini način da igra SUIKODEN , FF , SHADOW HEARTS...i ostale serijale ..danas sve izlazi paralelno i na xu.

2:) ne igram MP , al ovaj razlog je čitso subjetktivne prirode , pa ga ne treba razmatrat sad.

3:)nemogućnost instalacije na HDD

4:) PSN store! Pa zakaj tamo nema niš kvalitetno recimo neka PS2 igra tipa SHADOW HEARTS? Samo neke reciklaže ,
i PSX igre. To bi bilo sve ok , al , brate mili svako sranje je po 10 funti , ono najdebilnija arkadica.

..mogu i reći što je bolje.

-tiši je od boxa , čak i kad je igra na HDD
-može se kopirat filmovi na HDD dok je kod x360 to smiješno i glupo nemoguće , sjeti se EVOX i XBOX 1..znaš o čem pričam.
-manji postotak kvarova..
-blu ray player
-besplatni MP . Ovo sa Xbox live je ono..
ivan77
Forumski mrtvac
Forumski mrtvac

Postby Jabulani » 21 Jul 2010, 19:38

Nedostatak exluziva?? A šta su Hevy Rain,Motostorm,inFamous,Killzone,God of War,Gran Turismo,Uncharted,Little Big Planet,Resistance??
Jabulani
Forumski mrtvac
Forumski mrtvac

Postby Korisnik » 21 Jul 2010, 20:07

Jabulani wrote:Nedostatak exluziva?? A šta su Hevy Rain,Motostorm,inFamous,Killzone,God of War,Gran Turismo,Uncharted,Little Big Planet,Resistance??

mislim da je govorio o boxu :D
Korisnik
Forumski poklopac
Forumski poklopac

Postby ivan77 » 22 Jul 2010, 09:41

e sve to što govoriš stoji...izvojio bih kao "revolucionarne" Uncharted , GOW i GT serijal naravno , ostalo je , "ps3 exluziva" ali ništa "groundbreaking"...sjeti se PS2 exluziva... gdje je novi shadow hearts ? gdje je nestao suikoden serijal? gdje je Kingdom Hearts? tih igara nije bilo nigdje nego na PS2. I sad normalno , da čovjek na PS3 očekuje , primjerice "PARASITE EVE 3"..ili slično-...uz Killzone 2 , ne kažem da nije odlična igra kao i resistance , 1,2 preodbre su , završio i igrao čak malo MP , što je netipično za mene..ali...kužiš gdje mi je point...nabavio sam PS2 kad sam već imao XBOX 1 jer je on imao "MASU EXLUZIVA"
JRPG , znači bio je raj za RPG , avanture...a danas...većinom multiplatformski RPG naslovi...DRAGON AGE? Ok , super je igra , ali taj tip igara najbolje paše na PC...o ukusima se ne raspravlja..ali ipak je to "point and click , press I for inventory , press 2 za shield bash..."...
ivan77
Forumski mrtvac
Forumski mrtvac

Previous

Return to O svemu i svačemu!