Problem s igrama

Razgovori o konzoli.

Re: Problem s igrama

Postby M1S » 26 Jul 2010, 18:24

Ja sam isto dobio danas svoj iz Sophoslaba...nisam skoro pola godine igrao.. :shock: :lol:

Image
M1S
Trudim se. Kao...
Trudim se. Kao...

Postby SigloII » 30 Jul 2010, 13:55

M1S wrote:Kod mene pise ovako za Dashboard 2.0.7371.0(nisam mogao editirati post)

Da li prodaješ taj Xbox? Zainteresiran sam ukoliko ga nisi apdejtao. Kontakt na pm ili 099 2354 355
SigloII
Trudim se. Kao...
Trudim se. Kao...

Postby M1S » 30 Jul 2010, 20:40

Tek sam kupio X kutiju,ne prodajem ju.. :D ..Imam jos jedno pitanje,da ne otvaram novi topic..napravio sam dashboard update kako je gosp.moordrak napisao i rade mi igre..uredno sam kreirao onog cikicu sto predstavlja moj profil ali nikako da mi se on pokaze,samo sjena,obris bude..isto trazi neki update i salje me na xbl..sta napraviti dalje? :oops:
M1S
Trudim se. Kao...
Trudim se. Kao...

Postby SigloII » 31 Jul 2010, 09:42

Krasno, apdejtao si dashboard na Xbox-u na kojem je možda bilo moguće napraviti JTAG hack :)
Znači u Sophosu si ga kupio, hmmm :)
Daj pliz ak ti se da baci oko na naljepnicu na kojoj je ser. broj - kad je proizveden?
SigloII
Trudim se. Kao...
Trudim se. Kao...

Postby M1S » 31 Jul 2010, 12:22

29.09.2009 je godina proizvodnje,mozes mi pojasniti sta je to JTAG hack? :?:
M1S
Trudim se. Kao...
Trudim se. Kao...

Postby Solo761 » 01 Aug 2010, 09:57

Covac ti je sjena jer si stavio samo update, ne i avatar update, na netu se moze i to naci ako te vec trta ici online.

JTAG hack je hardverska modifikacija konzole. Da bi se to moglo napraviti, dashboard mora biti ispod odredjene verzije. On omogucuje od pokretanja homebrew aplikacija, do pokretanjanja igara sa hard diska bez DVD-a u driveu, igranja XBLA igara bez ogranicenja i koristenje DLC-ova koje skines sa neta.
Image
Solo761
Wunderkind
Wunderkind

Postby moordrak » 01 Aug 2010, 12:43

M1S wrote:uredno sam kreirao onog cikicu sto predstavlja moj profil ali nikako da mi se on pokaze,samo sjena,obris bude..isto trazi neki update i salje me na xbl..sta napraviti dalje? :oops:

System update na kojeg sam dao link bi trebao imati avatare u sebi. Njah. U tvom slučaju, očigledno nije sve prošlo glatko.
Si koristio taj ili neki drugi update? Trebao bi biti velik 83.6Mb. Probaj napraviti update još jednom.
Updejtaj avatare preko xbl-a, ako ti je konzola online. Neće te banati baš iste sekunde :) (ako te uopće banaju). Kad je konzola nova, nekorištena, dobro je odmah povući sve updejte preko live-a pa si na miru do daljnjega.
Ako te frka, samo pokreni bilokoju noviju igru (wave 5 ili 6) i avatari će proraditi. Nakon reboota će opet nestati.
Image
moordrak
Forumski poklopac
Forumski poklopac

Postby M1S » 01 Aug 2010, 14:12

moordrak wrote:
M1S wrote:uredno sam kreirao onog cikicu sto predstavlja moj profil ali nikako da mi se on pokaze,samo sjena,obris bude..isto trazi neki update i salje me na xbl..sta napraviti dalje? :oops:

System update na kojeg sam dao link bi trebao imati avatare u sebi. Njah. U tvom slučaju, očigledno nije sve prošlo glatko.
Si koristio taj ili neki drugi update? Trebao bi biti velik 83.6Mb. Probaj napraviti update još jednom.
Updejtaj avatare preko xbl-a, ako ti je konzola online. Neće te banati baš iste sekunde :) (ako te uopće banaju). Kad je konzola nova, nekorištena, dobro je odmah povući sve updejte preko live-a pa si na miru do daljnjega.
Ako te frka, samo pokreni bilokoju noviju igru (wave 5 ili 6) i avatari će proraditi. Nakon reboota će opet nestati.

Koristio sam update koji si dao u ovom threadu,ovako pise-$systemupdate9199..modana je konzola a ne bi da ban dobijem,sve mi radi ostalo,samo trazi update za avatar..i cikica je u sjeni.. :cry:
M1S
Trudim se. Kao...
Trudim se. Kao...

Postby moordrak » 01 Aug 2010, 14:53

M1S wrote:modana je konzola a ne bi da ban dobijem,sve mi radi ostalo,samo trazi update za avatar..i cikica je u sjeni.. :cry:

Nećeš dobiti ban.
Ako si baš paranoičan, onda ovako:
Izvadi HDD iz konzole,
Kreiraj novi profil, na kojem nisi pokrenuo niti jednu igru osim originala (ako si dobio sa konzolom)
Odi na Live, poskidaj sve updejte
Vrati hdd
Koristi svoj stari profil.

Na ovom profilu kojeg si novog kreirao samo pazi da ne koristiš pirate.
Očito ima još nekih updejta koji su potrebni tvojoj konzoli. Nije mi baš jasno zašto to jer je napravljena prošle godine (dakle poslje vala onih silnih bananja). Trebala bi imati sve updejte osim ovogodišnjih.
Image
moordrak
Forumski poklopac
Forumski poklopac

Postby M1S » 01 Aug 2010, 14:57

Je li ovo isti update kao sto si ti stavio u ovom threadu?

http://www.xbox.com/en-US/support/syste ... pdates.htm
M1S
Trudim se. Kao...
Trudim se. Kao...

Postby moordrak » 01 Aug 2010, 22:33

M1S wrote:Je li ovo isti update kao sto si ti stavio u ovom threadu?

Da. To je taj update. Službeni, sa MS xbox stranice.
Image
moordrak
Forumski poklopac
Forumski poklopac

Postby M1S » 02 Aug 2010, 11:54

Da li ima negdje za skinuti avatar update,pa da ga na Usb stavim i prebacim na Xbox?
M1S
Trudim se. Kao...
Trudim se. Kao...

Postby moordrak » 03 Aug 2010, 15:26

Ne. Live only.
Image
moordrak
Forumski poklopac
Forumski poklopac

Postby Solo761 » 03 Aug 2010, 16:31

Znao sam to na torrentima vidjeti, pise "includes full avatar update". No nisam isprobavao pa ne mogu reci je li to i stvarno tako je ili nije.
Image
Solo761
Wunderkind
Wunderkind

Postby moordrak » 03 Aug 2010, 17:49

Solo, postoji ali ne za zadnju verziju system update-a. To što si viđao je za verziju ispod, 8. xxx .
Image
moordrak
Forumski poklopac
Forumski poklopac

PreviousNext

Return to Razgovori o XBOX-u