M1S wrote:Kod mene pise ovako za Dashboard 2.0.7371.0(nisam mogao editirati post)

M1S wrote:uredno sam kreirao onog cikicu sto predstavlja moj profil ali nikako da mi se on pokaze,samo sjena,obris bude..isto trazi neki update i salje me na xbl..sta napraviti dalje?

moordrak wrote:M1S wrote:uredno sam kreirao onog cikicu sto predstavlja moj profil ali nikako da mi se on pokaze,samo sjena,obris bude..isto trazi neki update i salje me na xbl..sta napraviti dalje?
System update na kojeg sam dao link bi trebao imati avatare u sebi. Njah. U tvom slučaju, očigledno nije sve prošlo glatko.
Si koristio taj ili neki drugi update? Trebao bi biti velik 83.6Mb. Probaj napraviti update još jednom.
Updejtaj avatare preko xbl-a, ako ti je konzola online. Neće te banati baš iste sekunde(ako te uopće banaju). Kad je konzola nova, nekorištena, dobro je odmah povući sve updejte preko live-a pa si na miru do daljnjega.
Ako te frka, samo pokreni bilokoju noviju igru (wave 5 ili 6) i avatari će proraditi. Nakon reboota će opet nestati.

M1S wrote:modana je konzola a ne bi da ban dobijem,sve mi radi ostalo,samo trazi update za avatar..i cikica je u sjeni..

M1S wrote:Je li ovo isti update kao sto si ti stavio u ovom threadu?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
Project Management Software | Maschinenbau Verfahrenstechnik | Find jobs | Motorhome Insurance | Breast Enlargement